Certifiering

Alla våra föreläsningar filmas och finns att se här på hemsidan så att du kan komma till vår kurs förberedd! Filmerna finns förstås också till för alla som inte ska gå kursen utan bara vill lära sig mer om Point-of-care ultrasound: POCUS
När du har gått vår kurs har du tagit första steget mot en certifiering i ”basic level critical care echocardiography” CCE och basic critical care ultrasound” CCUS. För att nå den första certifieringsnivån krävs sedan ytterligare 30 undersökningar på riktiga patienter, där varje undersökning godkänns av en handledare. Läs mer om det här: Implementing international guidelines into clinical practice

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats byggd med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: